Drákulka

Drákulka

Anotace: Je důležité promyslet,co s načatým večerem.

Pod smutným andělíčkem,
na mramoru bílém,
seděl Drákulka zachmuřený
a plandal jazýčkem,
vyschlým kocovinou
nočního mlsu.

Pod smutným andělíčkem,
seděl i Drákulka vysílený
a zoufale se díval
na etiketu blednoucích,
nabeských koňakových hvězdiček.
"Nepůjdu více
večeřet k opilé tanečnici"!,
šeptá si upírek,
nemaje již chutě
na skupinu ORh+.
Autor Jan Urban, 29.07.2004
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí