Snění

Snění

Anotace: .....o čem sním......

Občas se jen zastavím
To myšlenky se v hlavě rojí
Tvojí tvář si představím
Ten obraz rány v duši hojí

Do Tvých vlasů slunce svítí
Rej paprsků jasně září
Barev víc má než-li kvítí
Odráží se v Tvojí tváři

Kaleidoskop světel,stínů
Všemi jasy duhy svítí
Jako jiskra v čirém vínu
Jak rosa v pavoučí síti

V očích jsou dva čertíci
Když se na mě usmíváš
Jsem jak v poušti žíznící
Toužící,ať pít mi dáš

Rubínů mají ústa krásu
Zuby jako perly v nich
V Tobě lásko hledám spásu
Chci Tě držet v dlaních svých
Autor Marvel13, 03.01.2007
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí