Vím!..Víš?

Vím!..Víš?

Anotace: Nevíš-li...Vím!

Vím, jak zářila ti jiskra v oku,
světýlko rozsvícené na souhlas.
Vím, že vzdálil ses mi o pár kroků,
a byl jsi něžný v nejistotě zas.

Jen naoko dál vyhrávám svou hru.
Svou lest, v níž nelétá se za obzor
a prohnaně cit oblékán je v kru.

Daruj mi, prosím, klíče od závor.
Autor Mirka Hedbávná, 03.01.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

....jo tak to je dobrý....líbí...

04.01.2007 07:52:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí