Dopis jen pro Tebe

Dopis jen pro Tebe

Anotace: Snad, básnický začátek dopisu, ve kterém rozlívám pohár svého srdce!

Spoustu věcí Ti nemůžu už říct,
třeba že miluji Tě ještě víc než dřív,
že jsi světlo mojí duše,
že jsi pro mne cesta z temné buše,
spousta věcí se už změnila,
ale vzpomínka na Tebe mi zůstala,
zůstala si navždy ve mně,
Ty jsi hlína mojí země,
Ty jsi vzduch a jsi i voda,
jsi prostě všechno, mého světa.

Myslel jsem si, že jsme spolu navždy
a pak jsem se dočkal pravdy.
Bolí to, když máš nůž v srdci,
ale k lásce to už patří přeci.
Chvílema Tě nesnáším a chvílema Tě miluji,
někdy Tě chválím a někdy na Tebe zas žaluji.
Někdy bych byl schopný vraždy,
někdy chci být s Tebou navždy.

O tomhle je celé psaní mé,
psaní Tobě, princezně spanilé.
Možná je to dopis lásky,
že chci hladit Tvoje vlásky.
Možná je to dopis strasti,
že se cítím jak vlk v pasti.
To já sám už netuším,
já ho jen napsal a doručím.
Autor Bogieman, 31.05.2004
Přečteno 6076x
Tipy 14
Poslední tipující: Leedram, Susanna, mangie, Theoja, bokken, Caracol, Duhová, Sajurii, MFNL
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (32x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí