Platonická

Platonická

Anotace: ***

Sbírka: My favorite

Tak jako nad hladinou vážka
přelétává,
nikdy se jí nedotkne.
Jsi má platonická láska,
teď nade mnou..
..snad jednoho dne......

Vitráže beze skel,
jen obrysy
toho, co mohlo být.
Kde je ten
sklenář,který
snad může vše zacelit?

Je daleko
Jsi daleko

Jak se teď cítíš?
Na co své oči teď upíráš?
Mohu jen hádat,jestli
ty taky mě
alespoň platonicky..

..jestli mě máš.....



PZ

Autor Petr Z, 31.01.2012
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí