Hrajeme si na lásku

Hrajeme si na lásku

Anotace: Začalo to velikou láskou - po dvou letech mi zbylo tohle.Věnováno mé bývalé ženě.

Manželství nám visí na vlásku,
když hrajeme si na lásku.
Polibek?
Tak ten nás dusí
a z mazlení máme kůži husí.
Na pohlazení už čas není,
sny upadají v zapomnění.
Úsměvy, sladká slovíčka
a při procházce ručička,
toť nezbytné jsou znaky pro okolí,
když zakrýváme, co nás bolí.
Že doma odpovídáme si suše,
že ze smutku nám chřadne duše.
Dva lidé vedle sebe leží
a netuší oč tu běží.
Dva lidé dnes bez lásky usínají,
vše ztratili, jen umírají.
Autor Wizard, 23.02.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen jedno slovo : nádherné

03.02.2008 16:55:00 | aluša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí