Na pokraji sil

Na pokraji sil

Anotace: Moc ji to ničí...

Šedivé dny teď dokola míváš,
probdělé noci denně zažíváš...

Smutně tu sedíš jen prosím neplakej,
bolí to, vím život je divokej.
Svět se s tebou točí
a slzy se ti linou z očí.

Nechápeš co se stalo jak ti mohl tak ublížit,
nechceš se k němu ani na krok přiblížit...
Vždyť jeho přítomnost tě ubíjí
a jeho lhostejnost tě zabíjí...

Na pokraji sil přesto píšeš tyto řádky
a naposledy prosíš "vrať se mi zpátky"
Autor Kariš, 03.01.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí