J'aimerais...

J'aimerais...

Anotace: Překlad do češtiny pro gaginas, aby ji to tak nemrzelo:-)

chci si přát jedno přání
chci abys mi ho splnil bez váhání
chci se vedle tebe probouzet za každého svítání
chci vedle tebe usínat po něžném milování
chci každou nocí snít o společném probuzení

chci s tebou snídat
tvé pocity a nálady vnímat
chci se s tebou dělit o svůj smích
chci s tebou být

chci ti dát volnost, když budeš chtít
chci tě šťastného vidět a mít

nechci, abys mi budoucnost sliboval
vím, že to nejde
přeji si, abys na mne myslel
každý den víc a víc miloval
Autor Veronika Soumarová, 29.07.2004
Přečteno 1351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí