Snící

Snící

Anotace: ... jen tak blouzním z horeček

Nad zelenou loukou,
slunce krásně svítí,
povalím tě do trávy,
do voňavého kvítí.

Ležíme si na zádech,
oblaka nad hlavou,
sníme nahlas svoje sny,
stéblem lechtáš ruku mou.

Končí sen o letním dni,
nevím proč se mi jen zdál,
Třeba jednou se i naplní?
Kéž bys o to taky stál!
Autor Popelka, 23.02.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí