Co je to láska ?

Co je to láska ?

Anotace: Jak ji vidim já :o)

O lásce a štěstí
skřivánek zpívá
na smutek a neštěstí
slunce se dívá

Láska, krásný to cit,
ta i pro pohany jest,
není nad ten pocit,
když necháš se vést..

Polibek na líce,
tvář polije ruměnec,
k dýchání nepotřebuješ plíce
a na hlavu věnec...

Je to horký dech
a propletená těla,
různě dlouhý běh,
někdy míň někdy víc než by jsi chtěla..
Autor Cerna_tajemna, 04.01.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí