Ďábel - žena

Ďábel - žena

Anotace: .....

Obloha je ztemnělá,
duše pookřála,
kdyby si tak vzpomněla,
hezkou smrt ti popřála.

Ležíš na zemi,
havrani se schází,
svítá slunce na nebi
a duše tvá klid nenachází.

Měsíc zpívá o smutku,
do očí derou se slzy,
co je to za pohnutku ?
Neboj skončí už brzy...

Najednou vidíš všude krásu,
a s ďáblem v těle,
život rozbil si jak vázu..
Autor Cerna_tajemna, 04.01.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí