Nedokážu zapomenout

Nedokážu zapomenout

Anotace: Sny co mě teď provází nocí.

Smutek srdce jako lev trhá,
Láska prý nebolí a není cit,
Hloupí je ten, kdo těmito slovi mrhá,
Mě zabolí jakmile pomyslím že nemůžu tě mít.

Snažím se ty myšlenky zatratit,
Když zapomenu tak je to jen chvíle,
Pak se musím k nim zas vrátit,
Ale bezedná propast mě dělí od cíle.

Točím se v kruhu,
Tělo mé jde cestou dál,
To mi bylo k duhu,
Však srdce a hlavy na místě jsem zanechal.

Pomalu tluče, čím dál míň,
Myšlenky přec dál kupí se víc,
Tlukot se rozléhá a mizí v temnou síň,
Stále víc myšlenek mám jak hledím na měsíc.

Já od tebe oprostit se nedokážu,
V davu vidím tebe a tvou zář,
Poté se zas jako hlupák prokážu,
Ale jediné co stále vidím je tvá tvář.
Autor Prousan77, 04.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suucítím plně s tebou. Pěkná a procítěná. Láska bolí a už jen to pomyšlení že jí nemáš te sraží na kolena.Poznal jsem to zrovna včera ... jako by se pro mě svtě zastavil a polovinu mého já zabil.. Věř v lepší zítřky...

04.01.2007 20:32:00 | Chore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí