Láska a smutek

Láska a smutek

Anotace: Láska spaluje víc než plamen....

Anděl můj nade mnou dí,
Lituji že nemůžu tě mít,
Kéž pak mě od smutku osvobodí,
Lituji že s tebou nemůžu být.

Jak může láska tolik spalovat?
Ja velmi lehké snít,
Ale obtížné je o lásku bojovat,
A nějakou lásku mít.

Naděje často černé jsou,
Moje jsou v mém srdci vryty,
Snad andělé některé přinesou,
A pro mě nezůstanou skryty.

Někdy nejdou věci napravit,
Udělal jsem špatný krok,
Kdyby tak šlo čas zastavit,
to on je můj největší sok.
Autor Prousan77, 04.01.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela hezky zveršováno.Líbí se mi.Jen poslední řádek tam nějak neladí. A ve slově špatný si oprav překlep.

04.01.2007 20:17:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí