no name

no name

Anotace: .

Noc je tmavá, hvězdy spí
jen o nás dvou ted všechny sní.
Až zrána probudí se brzy
a na tváři budou mít jen slzy
Tak každá z nich to pochopí,
že lásku naší nám závidí.
Autor Nazgulll, 04.01.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí