Pohřeb

Pohřeb

Anotace: snad už jsem se s tím smířil!

V hlavě mám velký smuteční průvod,
to málo, co zbylo nám, je k tomu důvod,
všechno to veliké už zakryla hlína,
snad byla to pravá láska a ne jen špína,
snad už dávám na její hrob poslední kámen,
snad už je to pomník s velikým ÁMEN!
Autor Bogieman, 29.07.2004
Přečteno 749x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí