dost....hořký kafe

dost....hořký kafe

Anotace: trochu surová forma-hodně surová. prej chaotické, ale řekněte mi, jestli je život uspořádanej do uhlednech komínků.pokud ano, pak to přepíšu :D

prsa bílé hulubice
vášnivě přitisknutá na tvé rudé líce
a snažící se zadusit ten pach...
tu hnilobnou nádheru slov Láska a miluji tě
jak loterijní sázka-jež pohřbí tvé tělo do odpadků...

a v oprýskaném malém bytě kde po stěnách plazí se
grafitová nádhera citů... z plakátů
některých s Marylin ajiné s tím Mansonem

každý to vidíme jinak...
to že ty jsi uvězněná někde mezi posttraumatickou realitou
a libuješ si ve vlastní zvrácené sexuální netečnosti ještě neznamená
-že budu stejná

tak už se probu´d ty jedna děvko-živote!
vzpamatuj se a roztáhni svá křídla
pravda trochu zčernalá a ohořelá,
ale co se dá dělat
to ty sis psala po stěnách ty stovky slov aniž bys věděla co vlastně znamenají
Autor Gwladus, 04.01.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm:) tohle se mi líbí!!! chaos je chaos...pořádek je pro blbce!

04.01.2007 22:05:00 | Rozárenka

Trochu chaotické asi proto že píšeš o této osobě.Dej tomu rým ono se to zjemní a bude se to lépe chápat.

04.01.2007 21:53:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí