Chci nebo ne?

Chci nebo ne?

Anotace: o dívce která miluje ale neví jestli opravdu nebo se pouze zakoukala a tak uteče myšlenkami jinam a uzavře se před láskou

No nevím, můžu ti pomoct
ale jak já nevím
je to komplikované
však jestli smím
ráda bych pomohla ti
jsi ten o kterém sním
nadále pořád čekám
svou lásku krmím
myslíš zatím na sebe
stále nevím jestli vydržím
tvůj žal, tvůj stesk
po životu dřívějším
čekám tě u dveří
a prozatím sama sebe konejším
ale pořád nevím jak milovat
tebe se zkušeností šílenství
až tu budeš nebudu tu já
odejdi pryč já odcházím
na končiny světa k oceánu
a do prostřed něj
pa tak se měj
Autor malajaja, 04.01.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí