Rozchod

Rozchod

Anotace: Bolestivý rozchod vepsaný hluboko ve mě...

Píšu prstem do pískovcových skal,
píšu, že mě znáš, že jsi mě i znal.
Vítr svádí zrnka písku a moře jej objímá,
stejně jako já, nic jiného ten písek nevnímá.
Jen ty doteky a polibky bolestivých ran,
stalo se čeho jsme se báli, jdeme každý sám.
Naše srdce krvácí smutkem,
nedá se to nazývat dobrým skutkem.
Má chyba, nebo dobrý tah?
Nejdenou mám ze všehom příšerný strach.
Co bude dál, co semnou má být?
s kým mám souzeno do smrti žít?
Autor Seatka, 04.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí