Valentýnka

Valentýnka

Anotace: Takové malé vyznání lásky..

Životem chci, má lásko, kráčet vedle Tebe,
do Tvých očí se dívat, v obrazu vidět sebe.
Tvými mé prsty proplétat,
ve Tvé náručí láskou rozkvétat.
Hladit Tě po Tvém hebkém těle,
nechci Tě nikdy ztratit, je mi s Tebou skvěle.
Jemně Tě dráždit špičkou jazyka,
pssst, víc se nahlas neříká ...
Autor Seatka, 04.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí