Chci

Chci

Anotace: včerejší noční básnění...

Chtěl bych zkusit, jak chutná tvé tělo,
vím jistě, že moje by se chvělo.
Polibky zkoumat rozkoš tvých tvarů,
už teď se dostávám pomalu k varu,
cítit ja duše má prolíná se v tobě,
snad by bylo dobře nám dvěma, mě i tobě.
Chci ruce ti něžně položit k hrudi,
snad nebudem studem i docela rudí...
Možná že stud ztratí se v rozkoši krásné,
ten plamínek v nás dvou ať dlouho nevyhasne.
Chci hladit tvou tvář a vnímat tvůj dech,
chci okusit slast skrytou v tvých rtech.
Chci tohle vše jedině s tebou zažít,
snad osud nám jednou tu cestu bude razit.
Autor Dani13, 05.01.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí