Vítr

Vítr

Anotace: není

Do noci zaposloucham se když jdu spat,
slyším tam vítr krásnou píseň hrát.
Jen o tobě mi tu v ní vykládá
a myšlenky v mé hlavně ovládá.
Posílám ti po něm dobrou noc,
snad nezdrží se moc.

I hvězdy mi už říkají,
že větší lásku neznají.
To jak miluju já tebe,
to zná snad celé nebe.
To ty jsi osud mého života,
bez tebe...jen temnota.
Autor Nazgulll, 05.01.2007
Přečteno 537x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

? co si kdo nezaslouží? nechápu..:(

20.02.2007 17:03:00 | Nazgulll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí