Dýchám jen pro jednu

Dýchám jen pro jednu

Anotace: Proboha, snad mě z toho ledu příjde někdo vysekat...

Všechno krásné skončilo,
utopilo se ve slané vodě
jako štěně sousedovo,
tenkrát když přišla velká voda.

Pomalu ztrácím naději
v budoucnost která nevěští
žádné přijatelné zprávy a
buduji si most horoucího smutku.

Žal bolí a sténá v mokvající
duši která ztratila svůj život
díky lásce za kterou bych krk
na špalek položil.

Už nemůžu, nejde to protože
deprese mě ubíjí jako Damoklův
meč který proťal kůži jemnou
a vrtá jako červ tlustým střevem díry.

Prázdná je každá komnata
churavého srdce které bije
vybitou neskonalou lítostí
a začínajícím novým rokem.

Tenhle prohraný boj mrzí
ze všech odehraných bitev
nejvíce, né žádný pat ani
výhra v análech citů nezapíšou se již.

Už není pro koho bych žil,
jen dva přátelé a rodina mě zbyli
a klubíčko malého ale přeci
dojemného okolku překrásných chvil.

Je však konec a já stále nemůžu
uvěřit že už tě lásko nemám,bolí to, bolí
ale tělo své už žádné jiné ženě nedám,
alespoň né z takové lásky jako k tobě.

Jen udržet věci v chodu se snažím
a nestěžovat ani nelitovat ničeho
co odehrálo se, ach jo, jen
vzpomínat a ze zbylých sil dál žít.
Autor Chore, 05.01.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je však konec a já stále nemůžu
uvěřit že už tě lásko nemám,bolí to, bolí
ale tělo své už žádné jiné ženě nedám,
alespoň né z takové lásky jako k tobě...

Tahle je krásná...bolí to bolí a kolikrát člověk dokáže milovat? Jen jednou či dvakrát, více se do jeho srdce lásky za jeden krátký život nevleze...třeba máš ještě jeden pokus,tak se pořádně dívej kolem sebe, ať ti neuteče...měj se moc hezky a děkuji, že mě stále čteš. Sunny

31.01.2007 23:31:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí