NIC

NIC

Anotace: Proste uz nechci vzpominat, protoze to boli...

Ne, já kvůli tobě nepláču,
co bych z toho asi měla?
Přece ani z okna neskáču,
jen abych se proletěla.

Vždyť všechno jednou skončí,
takže je vlastně jedno, jestli teď a nebo pak.
Tak si hned nevypláču oči,
kéž by to bylo naopak.

Teďs ukázal, jak měls mě rád,
spíš vůbec, nebo jen sám sebe.
Tak já se ti už do života nebudu srát,
tak zapomeň na mě, jak já na tebe.

Tak uděláme za tím tlustou čáru,
už na to vzpomínat nebudem.
Ber to prostě jako páru,
co prolítla naším životem.

A pára je vlastně nic,
takže já jsem vlastně ráda,
že už nebudeš chtít víc
a snad ani mě za kamaráda.
Autor qpal, 05.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá sloka ztrácí tím nesmyslně dlouhým řádkem rytmiku, poslední sloka 2x vlastně, nevím, mně se to nelíbí, byť chapu, že to pro tebe má jistou vypovídací hodnotu. Já v tom nevidím nic. Navíc, i když nejsem puritán a slovo srát a vysrat považuji za spisovné, sem se mi prostě nehodí.
That´s all, folks
JirkaS

05.01.2007 15:31:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí