Růže

Růže

Anotace: <3

Byla jako růže
byla jako květ
když poznala toho muže
přestal se pro ni točit svět
ustavičně plakala
ned láskou tichou
na rady nedbala
a nebylo to pýchou
byl to cit
který neznala
nedal se ničím vyvrátit
to ona uznala
byla jako růže
byla jako květ
teď pálí se jí kůže
teď chvěje se jí ret
když vyslovíte jméno toho muže
který ji vůbec nevidí
stává se z ní rudá růže
je sice krásná
ale ne bez trni
Autor M_B89, 05.01.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí