Povrchní?

Povrchní?

Anotace: Ze sbírky: "Básně Nebásně"

Sbírka: Básně Nebásně

Povrchní?



Láskou zaslepen,
chci být s ní!
Chladně odražen,
je tak - povrchní?!

Přátelství stranou,
musím být s ní!
„Zmiz s tou písní ohranou!“
Proč je tak - povrchní?!

Neviděl, co měl jsem vidět,
chtěl jsem být s ní.
Měl bych se asi stydět,
či je tak - povrchní?!

Zničil jsem křišťál přátelství,
jak chtěl jsem být s ní.
Měla pravdu, bylo to „kreténství“,
je i není – povrchní.

Autor Miro Sparkus, 05.01.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseňka, ale jaksi se mi to zdá takové trochu hořce napsané.. možná je to jen zdání

05.01.2007 21:29:00 | Santinan Black

Každý máme nějaké ty rozpory v nějaké té naší lásce.
Vždyť o co jde? Vždyť jenom naše duše máme v sázce.

05.01.2007 20:43:00 | Kopretinka:-)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí