Živoucí vzpomínka

Živoucí vzpomínka

Anotace: ...

Přišel jsi
zlomil mi srdce
a odešel

A teď pořád

hladíš mě a líbáš
konejšíš
těma svýma
provinilíma očima

Pak přijde ona
blonďatá princezna
a hnedka startuješ
za ní
za jejíma sladkýma očima
a mě necháváš
samotinkou
v prázdným baru

Proč?
Proč si se mnou hraješ?

Vím, že není snadný
zapomenout
ale nemůžeš pořád
žít ve vzpomínkách

Neničíš jen sebe
už ne
Vstoupil jsi
do mého života
naplnil mě nadějí
a teď?

Nechci, nemůžu
tohle ne
ubíjí mě to

Tak mi řekni
řekni proč?
Autor seed.misulka, 05.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí