Pro tebe....

Pro tebe....

Anotace: pro jednu mladou slečnu.... s kterou asi stejně nebudu, ale musel sem jí to říct.....

Mám o tebe strach,
bojím se toho, abys nebyla jen prach.
Prach co vznáší se kolem nás,
který lhostejný je k nám.
Prach objímající a hladící vše,
vše co je při ruce.

Chtěl bych být s tebou,
ale bojím se toho, co lidi řeknou.
Na to se však nehraje,
s láskou všechno jde.
Přesto mě výčitky trápí,
že lidé nenajdou pochopení.

Lidi…??? Tvůj bratr, tvá sestra….

To oni dělají mi starosti,
že můj cit nedovedou pochopit
a mé svědomí co brání mi bezbranné dívce ublížit,
přesto to všechno chci pokořit.
Abych s tebou mohl jednou být
a něžně tě políbit.

Možná bych měl pár let počkat,
ale srdce nemá sílu na to čekat.
Doufám, že upřímné to je
a že láska za pár týdnů nezhyne.
Z jedné nebo z druhé strany
i přesto tě v sobě budu mít navždy…….
Autor vyliž, 06.01.2007
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám 80%...ale reknu ti proč..básnička se mi líbí,ale některé rýmy jsou divné..a bacha na rytmus..!!!

06.01.2007 11:50:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí