Miluji tě.....

Miluji tě.....

Anotace: ani nevim které dívce je tohle určené......

Miluji tě tak moc, že slovy to vyjádřit nelze.
Jsi jak ranní svět co utápí se v mlze.
Jsi všude kolem mne, ale polapit tě nemohu.
Chtěl bych tě pohladit, ty se však rozplyneš při prvním dotyku.
Snad si jen sen, který mi nedovolí klidně spát.
Snad si jen víla, abych se nemusel o srdce bát.
Tak nevinná se zdáš, jako ten vrah co právě umírá.
Tak nevinný se zdál a při tom několik srdcí nožem probodal.
To i ty dobře umíš některým na tisíce kousků srdce rozbíti.
Jsi bez citu, jak můj stín co táhne se podél zdi.
Pořád se snažíš na něco vymluvit,
bohužel ti to musím pokaždé uvěřit.
Nedovedu bez tebe svůj život žít,
avšak musí to tak být,
protože mě už nechceš do náručí vzít.
Já bych ti dovedl všechny chyby odpustit,
jen doufám, že si to někdy uvědomíš
a naše srdce budou mít k sobě blíž.
Autor vyliž, 06.01.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je kezčí..líbí se mi víc...ale neni uplně nej...

06.01.2007 11:51:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí