Dívce s pohledem hříběte

Dívce s pohledem hříběte

Anotace: směsice myšlenek a pocitů

Vál vítr z ostrovů
a naše těla svál
v podivný rej životů,
chvějící se dva plamínky jedné svíce.

Cítím tvoji kůži,
lásko s očima hříběte,
voní slámou,
kterou vítr rozhání
po pláních v divokém tanci.

Zadupej podpatky,
uslyšíš podkovy koní v kamení.
Pohoď hlavou
jako klisna hřívou.
Dej všechnu lásku
pohledem hříběte.

Vane vítr z ostrovů,
čarovný tymián voní v pachuti noci.
Rozmetal naše duše po pláních,
dívko s pohledem hříběte.
Jsem osud ve tvé moci.
Autor Zubr, 06.01.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkný, myšlenky vynikající ale něco tam chybí.

06.01.2007 21:52:00 | leafe

Jsem osud ve tvé moci...to se mi líbí.

06.01.2007 11:28:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí