Potkal jsem Tebe

Potkal jsem Tebe

Anotace: -

Mraky se shora se tak přiblížili,

vypadají dost nepokojně.

My dva jsme si sebe zasloužili

a to rozhodně obstojně.

 

Zvykl jsem si ochraňovat sám sebe,

protože moje cesta ztratila směr.

Jenže pak jsem potkal tebe

a cítit něco jsem zase směl.

 

Nikdy jsem nevěděl, jaké to bylo,

dokud jsem se s tebou nemiloval.

O krásných nocích se mi hezky snilo

a s tebou ten sen se plnit začal.

 

Zavřu oba zámky pod oknem

a k tobě se něžně přiblížím.

Stanu se tvé vášně lovcem

a pro tebe slunce nocí zahalím.
Autor Richard Ježek, 06.02.2012
Přečteno 650x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí