Lžeš mi !

Lžeš mi !

Anotace: tak pojď ke mě blíž

Lžeš mi
a zraňuje mě to.
Lžeš mi
a naplňujetě to.
Lžeš mi
a teď už to vím.
Lžeš mi
a já tě nepodvádím.
Lžeš mi
a bolí to.
Lžeš mi,
srdce mi to trhá.
Lžeš
a jsi ten co z boje zdrhá.
Jsi zbabělec
a dobře to víš,
tak už si nelži
a pojď ke mě blíž.
Autor Maddean, 06.01.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí