Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: -

07.02.2012, 17:47

Dobrou noc

Dobrou a sladké snění
má Drahá paní
v hebkém snu
v náručí mé buď
něžnou nocí proplouvej
něžně se tul
neb ve mně
je ochránce Tvůj
Autor JarekBrnoCz, 07.02.2012
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí