euphoric queen (euforická královna)

euphoric queen (euforická královna)

Anotace: moje druhá bsn

Máš čarovnou moc,
má vzpomínka mi zůstává,
přichází zářivá noc,
euforie nastává.

Euforie nastala,
má královna v srdci zůstala.

Chtěl jsem to zas a zas,
v té chvíli prožívám spoustu krás.

Vždy oči zavírám,
pro tebe v srdci místo mám,
proto ti ho otvírám,
abych nebyl sám.

Jen to pomyšlení,
vzpomínky mě rozpalují,
neupadneš v zapomnění,
všichni tě milují.

Milovat se nezapomíná,
v podstatě to ani nejde,
do srdce se to vždy vejde,
krásně se na to vzpomíná.

Jednou konec přijít musí,
láska přeci neodchází,
na cestě se nenachází,
to ví jen ti, co ji zkusí.

Každý kdo ji okusil,
chtěl by prožít znovu,
tentokrát by se pokusil,
najít jinou osobu.

Ta však nikde není,
je to jenom pomyšlení,
dá se tomu říci snění,
není stejné, furt se mění.

Královna odchází v tu chvíli,
náhle se probouzím,
vzpomínky se míjí,
a můj konec přichází.
Autor Zayo, 06.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty rýmy jsou moc nastavené...ale jak říkáš na druhou to docela de..

20.09.2007 14:43:00 | dream in emptiness

nedělej si ze mě srandu toto je moje druhá básnička takže asik 1/2 roku z5 takze se zvdaluju a nebo lžeš

07.01.2007 11:03:00 | Zayo

jj...přibližuješ se stále víc...;)

07.01.2007 10:29:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí