Zlomené srdce rozmlouvá..

Zlomené srdce rozmlouvá..

Anotace: -

Láska je ten nejkrásnější cit, proč jak skončí, každý nechce žít? Proč dvě srdce když se milujou a jedno druhému ublíží.. Zažili toho spolu přeci tolik krásného, tak proč se už nikdy nezblíží?! To proto, že jedno srdce je zlomené a nedokáže odpustit, všechno je teď pro něj beznadějné, nesnáší to druhé a touží jen spustit.. Už tě nechci nikdy vidět! Kdybych se k tobě teď vrátilo, muselo bych se strašně stydět, ublížilo si mi a ještě se divíš co mi je? Jasně stalo se.. Víš však vůbec jak mi je? Věnovalo jsem ti vše! Lásku energii a můj čas a ty? jak jsi se zachovalo? Potopilo si mě, zlomilo si mi vaz! Bude těžké zapomenout to už vím, není chvíle, kdy bych si na tebe nevzpomnělo, bylo si mi vším.. Nyní však už jedno vím, končím se životem svým, už nikdy nebudem Tým!

Autor pitron, 08.02.2012
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí