Teď už jen vzpomínám..

Teď už jen vzpomínám..

Anotace: Motýli v útrobách radostně šílí, s každým tvým pohledem, společnou chvílí. Tělem mi prochází bl...

Motýli v útrobách radostně šílí,
s každým tvým pohledem,
společnou chvílí.

Tělem mi prochází blažený pocit,
jen letmé doteky,
kde ses tu ocit?

Široké úsměvy, líbezná slova.
Prosím, stále je opakuj,
znova a znova.

Slunečné období krásy a radosti,
zastínila oblaka plná starostí.

Všechen žár uhasl,topí mne temnota,
dusí mne trápení, bolestná samota.

Teď už jen vzpomínám..

Duše i tělo mé radostně tancovalo,
tenkrtát, když srdce mé poprvé milovalo.
Autor Michaeleta, 10.02.2012
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí