A v té zoufalosti

A v té zoufalosti

Anotace: A v té zoufalosti...se stalo tolik věcí

A v té zoufalosti
V té ukryté zběsilosti
V té různorodé ošidnosti
V té zoufalé touze po pomoci
V té podivné kauze s totožností
V té upjaté blůze s ošklivostí
V té nejapné poznámce o bolesti
V té zastaralé kráse a s lítostí
V nádherné písni o sklíčenosti
V té krabici s ukrytou dospělostí

Tam všude já tě mám
A přitom tě stále hledám
Tak jako tenkrát pod tou věží
Co naši vzpomínku navždy střeží
Autor Anye, 10.02.2012
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těch ti/tí je vskutku dosti ...

11.02.2012 09:44:42 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí