Julie

Julie

Anotace: ...

V noci mi
má zmrzlá chodidla
a myšlenky na Tebe
nedovolí usnout.
A Ty se ztrácíš
čím dál tím častěji,
a já se bojím,
že jednou
se zratíš úplně,
tam kdesi daleko,
a už se nevrátíš.
A bez Tebe
už nikdy nebude
nic takové
jako dřív.
Autor korncaffe, 12.02.2012
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je vždycky strašné, když kvůli něčemu takovému nemůže člověk usnout.

12.02.2012 11:52:24 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí