Neříkej to

Neříkej to

Anotace: ...

Neříkej to, zachovej si odstup!
Nezatahuj do toho srdce a nebude to tak těžký,
jako už to je.
Spálit tolik mostů?
Teď, když máme všechno to, co máme?
Není žádná naděje,
že bychom mohli být spolu.
...
Stejně jsi to udělal.
"Jsi ta nejkrásnější ze všech,
miluju tě, vždycky jsem tě miloval
a vždycky budu.
Musel jsem to říct!
Miluju tě Zelenoočko,
i když jsem teď ten největší zloduch..."
Autor Libella, 12.02.2012
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Olisss, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, řekl... Děkuji za Vaše komentáře:-)

14.02.2012 14:54:44 | Libella

já si myslel že to řekne...

14.02.2012 14:12:03 | enigman

pěkně jsi začala...hezky se mi četla i když je o bolesti...o))

12.02.2012 16:54:08 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí