Čím mi jsi...

Čím mi jsi...

Anotace: ...

Jsi mým tajným přáním
marně se ti bráním
jsi barevným střepem
při návštěvě tepen

Jsi luxusním zbožím
zkouškou, kterou složím
jsi střechou i sklepem
mým srdečním tepem

Jsi beránkem božím
já po tobě toužím
jsi silným magnetem
ženou i děvčetem

Jsi vysokým pohořím
ohněm, v kterém uhořím
jsi hebkým sametem
matkou i dítětem

Jsi hradním nádvořím
nemocí, já ochořím
jsi tanečním parketem
vlkem i štěnětem.
Autor 666.yorick, 12.02.2012
Přečteno 525x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Marz, Radhuza, bez nápadu na přezdívku..., tato22, pralinka, CRASH, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten verš s ohněm je parádní a závěr velice dobrý *

13.02.2012 08:00:41 | CRASH

..ohněm, v kterém uhořím. Jestli je láska tak mocná? Snad.

12.02.2012 21:46:41 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí