malý anděl

malý anděl

Anotace: pro malou,velkou ženu

Ptáš se mě jaká jsi?
To težko jde říci,
snad usmát se a vzpomenout jen.
Na jednu z krásných žen,
ženu s úsměvem jako slunce ve vínu,
ženu s drobným tělem útlým,
ženu skrývající v srdci svou nevinnu,
Ženu co v krvi má váseň.
Ženu s očima andělskými,
Ženu se zuby bělostnými.
Ženu jež je drobná na těle ale velmi silná na duchu.
Ženu jen poctila mě svou přítomností,
ženu která má mnoho předností.
Težko říci zda s ní budu či nebudu...
vše je v rukách vůle a osudu.
A také nás dvou...
Autor vincent christian böll, 12.02.2012
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí