neděkuj mi

neděkuj mi

Anotace: neděkuj mi za něco co dělám ze srdce

Neděkuj, nemáš zač,
já jen u tebe držel stráž.
Slova jsou jen lahodou pro ucho a mysl,
však pro lásku byl vymyšlen jiný smysl.
Mé dlaně, které hrubé jsou,
však s jemností tě schovají před temnotou.
Nespěchám, však není nač,
já nechci být falešný hráč.
Má nátuč tu pro tebe je a bude.
Schová tě, jen malý kousek vidět půjde.
Nač snít když se sny dají prožít.
A za bytost nadpozemskou nechci být.
Lepší je jako rovnocenní žít.
Autor vincent christian böll, 12.02.2012
Přečteno 1062x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí