Láska krásná i smutná

Láska krásná i smutná

Anotace: Jak na začátcích zdá se býti krásná...

Sbírka: Mé já

Jak je láska krásná
když budoucnost ti slíbí
je tak neúplatná
když zjistí, že jí něco chybí.

Nebere si rukojmích
možná vlastní srdce
nehledí na bolest, nehledí na smích
když hlásá znamení konce.

Že to co bylo
a zdálo se být nekonečné
náhle vyšumělo
ve dnech které jsou tak teskné.

Jak je láska smutná
když sliby nenaplní
bývá tak nepropustná
a plná skrytých trní...
Autor Tom XVI, 14.02.2012
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, střelkyně1, CULIKATÁ, ten v koutě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:(

14.02.2012 17:00:29 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí