Zlato ryzí

Zlato ryzí

Anotace: ..v šeru mizí :)

Někdy si kočičí a cizí
zlato ryzí
někdy si návnada na slast
ale je to past
víš že se vždy stejně chytím
víš že
ještě cítím
jsi ta jablůnka planá
co špatně se kouše
jsi meruňka zralá
v Evině rouše
Vraním si okem
i léčivým mokem
to mé zlato ryzí
co pomalu
mizí
Autor ten v koutě, 14.02.2012
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí