Víš

Víš

Anotace: ...

Víš,
jak vypadáš v červených šatech?
Jak jsem rád, když ti dělám,
co ti vidím na očích?

Víš,
jak ti sluší úsměv na rtech?
Jak jsem šťastný,
když slyším tvůj smích?

Vím,
že nemáš ráda červenou.
Že se o sebe
umíš postarat sama.

Vím,
že se tvoje oči nesmějou.
Že se směješ,
protože mě nechceš zklamat.

Víš,
že tě mám přečtenou,
ale asi si tě
idealizuju.

Vím,
že nechceš být takovou,
jakou tě
miluju.
Autor Greg Johnson, 14.02.2012
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: insane, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí