Rezignace?

Rezignace?

Anotace: ..

Proč pořád nestačím
nestačím ti já?

Potřebuješ další
mnohem lepší pocity

a děláš mi tím trampoty

Uvnitř křičím
proklínám
že z venku klidná jsem

Jsem ničím

Vzpomínám

Na apokalypsu
která se nestala

A na den
kdy jsem se ti nevzdala

Chtěla jsem jen
mít na chvíli sen
že trochu sobec jsem

Místo toho
se tu vzdávám

už nehysterčím
za svý práva

Dělám že nevadí
nevadí mi nic

Protože sbohem
sbohem, tě pic!
Autor Lioness, 14.02.2012
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Draconian, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někým určitě jsi...

17.02.2012 18:35:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí