Co víc...

Co víc...

Anotace: Milujete a přec chcete milovat více....

4.2.2012 22:16 : 23:00

Co víc....

Proč básně psát
když mám Tě rád
polibek Ti dát
Tebe milovat
své srdce Ti věnovat

srdce jež patří jen Tobě

stesk jež mám
nedává mi spát
po Tobě toužím
pro Tebe brečím
o Tobě sním
o Tebe strach mám

tak přestaň si už hrát
Tvé srdce chci i já
tak přestaň už snít
lásku mou si vem

užívej
o lásce mi vyprávěj
mím děvčetem buď
něžně se tul
v peřince buď
v náručí mé bezpečí máš ...
Autor JarekBrnoCz, 15.02.2012
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: jima, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky vyjádřené /po/city :)

19.02.2012 16:11:54 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí