Má hvězda

Má hvězda

Anotace: O té největší hvězdě, která pro nás září

Proč jen hvězda klame,
ihned co na obloze stane.
Tak čarovná a krásná,
jaká jen žena může býti.
Tak dokonalá a slastná,
namlouvající, že jen pro Tebe svítí.
Tak otevři oči, než ti zrak spálí,
to nejen pro tebe na nebi září.

Protože i ta nežhavější láska brzy vyhasíná.
Autor Ailise Bedmin, 15.02.2012
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí