Minulost! Budoucnost?

Minulost! Budoucnost?

Anotace: jak mi bylo..:)

Ten pocit motýlků,
když byli jsme spolu,
nechci zapomenout,
chci to prožít znovu.
Vedle Tebe ležet,
v tvém náručí...

...kdo mi to ale zaručí?
Autor Barborka, 15.02.2012
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí