Zemi

Zemi

Anotace: .. i kámen by se ustrnul, člověk však nikoliv. (2011)

Blesk, který neuhlídá hrom,
listí, co pokácelo strom.
Nemoc, jež je sama nemocná,
dítě, které Matička nepozná.
Lodi, co se ráda potápí,
tváříš se, že Tě to netrápí.
Ztělesněná Fantazie, jsi planet královnou!
Necháváš se srovnávat sama se sebou.
Vlastní velikostí jsme předurčeni k bezmocnosti,
navzdor tomu maje moc udělat ze dne noc.

Zemi, Zemi má, jsi větší než já.
A má láska k Tobě je taky taková.
Autor el sereno, 16.02.2012
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: ZENITZERO666
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí