Whole Lotta Love

Whole Lotta Love

Anotace: Led Zeppelin II - Whole Lotta Love ...

.....................
.....................





někdo jiný kráčel vedle nás
opuštěný v tom ránu
kdy hvězdy se dávno proměnily
do strun vodních meandrů
na dnech pouští
které ještě nevyschly
v tom světle vycházejícím z nebes
v úžasu půlnočního slova
co umrzalo ve větvovích větru
tím zimním dechem
co nás rozdělil …





Whole Lotta Love …






kolem kráčel zapíraný svět
spící na pancířích cizí moci
jako by katův pacholek neznal vděk
posypující pilinami
ocelové pásy stojících tanků
někde ještě visel tvůj poslední polibek
ve zvucích startujících aut
závodní dráhy
kdy pierot odmávl černý praporek
z tvých dlouhých zámlk
stehen zrajících v ohni
a zmatenou ulici plnou jdoucích lidí
tvůj něžný výkřik zahlušil …





Whole Lotta Love …





mangovou chuť tvého klínu
mám stále na jazyku a nic to nezmění
stejně jak štíhlá vzducholoď
se nad námi v mracích vznáší
vzpomínky vyhlásí
nám něžná příměří
a tóny vražedných sól kytar
se proderou do našich úmrtí
kdy vzducholoď vzplane hořkým výbuchem
naposledy v tomto bláznivém století




Whole Lotta Love …
Autor kavec, 16.02.2012
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, protivyl, Barpob
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty i Zeppelíni jste machři...

17.02.2012 18:29:51 | enigman

krásně plyne,skvělé obraty..řekla bych..nádherný výbuch slov:-) v rozpalu světla co Tvá báseń na chvíli do mysli vnesla, jasný ST!

16.02.2012 22:10:58 | xoxoxo

Zaujala...

16.02.2012 08:34:38 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí